top of page

Suzette Feestmenu 2025

Hieronder vind je een overzicht van onze eindejaarsmenu. 

Suzette traiteur
Afhaalgerechten
 traiteur Lochristi
Suzette foodshop and more
Afhaalgerechten Lochristi
Traiteur Lochristi
Suzette giftshop
Suzette doodschop
Traiteur Lochristi
Suzette Menu


Eindejaarsmenu 2025
Bestellen kan tem 19 december via info@suzettefood.be Kerst: afhalen op 24 december tussen 11u00 en 15u30 Oudejaar: afhalen op 31 december tussen 11u00 en 15u30



Apero & Hapjes



Tapasplank de Luxe - vanaf 4 personen (prijs pp)
Fijne selectie van Spaanse en Italiaanse kazen en vleeswaren, huisgemarineerde olijven, home made dip met crackers, mozzarella bolletjes met zongedroogde tomaatjes…
€ 12,50


Huisgemaakte Zakouskis - 12 stuks
Assortiment van 12 huisgemaakte bladerdeeggebakjes (4 stuks per soort): Trio van kazen: Oude Gouda XO - Parmigiano Reggiano DOP - Franse Gruyère Ham/kaas mengeling: Trio van kazen en Jambon Blanc Duroc d'Olive Handgepelde grijze noordzeegarnalen in bisquesaus
€ 24,00


Kruidige gehaktballetjes in veenbessensaus
Gehaktballetjes met middenoorsterse kruiden in een winterse veenbessensaus - 8 stuks per portie
€ 12,00


Mini Vitello Tonnato Piemontese
Fijne sneetjes traag gegaard kalfsvlees met kappertjessaus en ansjovis, afgewerkt met bijhorende garnituren (50 gr pp)
€ 6,00


Zalmtartaar met appel, zure room & avocadocrème
Handgesneden tartaar van rauwe zalm opgefrist met fijne stukjes Granny Smith appel zure room en afgewerkt met zachte avocadocrème
€ 7,00


Mini Garnaalcocktail
Klassieke cocktail van handgepelde grijze noordzeegarnalen, afgewerkt met gepelde kerstomaatjes, jonge kropsla, kwarteleitje en huisgemaakte dressing (50 gr pp)
€ 8,00



Soepen



Kreeftenbisque 1liter
Klassieke huisgemaakte bisque van kreeft, afgewerkt met fijne garnituren
€ 20,00


Geroosterde bloemkoolsoep met gerookte paling
Soep van geroosterde bloemkool met stukjes gegrilde hazelnoot en gerookte paling
€ 15,00


Tomatenvelouté met gehaktballetjes en room
Romige tomatensoep met fijne gehaktballetjes - ideaal voor de kleine feestvierder
€ 12,00



Voorgerechten



Rijkelijk gevulde garnaalkroket
Huisgemaakte kroket van handgepelde grijze noordzeegarnalen in lichte bisquesaus
€ 8,00


Terrine van foie gras met vijgencompote
Terrine van ganzenlever (eigen werk) met compote van gekarameliseerde vijgjes
€ 22,00


Scampi diabolique (5 stuks)
Kort gebakken scampi in licht pikante tomatensaus met parelcouscous
€ 15,00


Open lasagne met kingkrab en bospaddenstoelen
Lasagne van kingkrab met spinazie, zure room en kortgebakken bospaddenstoelen in een lichte consomé
€ 20,00


Feestelijk visschelpje
Vispannetje met een variatie aan feestelijke vis en schaaldieren in bisquesaus, een fijne groentengarnituur en vers zeekraal
€ 19,00



Hoofgerechten



Zeetong Ostendaise met pommes duchesse
Gefileerde tongrolletjes in een licht romige witte wijnsaus met handgepelde grijze garnalen, mosseltjes en fijne groentengarnituur, vergezeld van huisgemaakte pommes duchesse
€ 29,00


Hertenragout met seizoensgroenten en gratin dauphinois
Heerlijk stoofpotje van mals hert met winterse groenten (gebraiseerd grondwitloof, knolseldercrème, appeltjes met veenbessen,...) en gratin dauhpinois
€ 27,00


Vol au vent Royale style Suzette met huisgemaakte kroketjes
Klassieke vol au vent van traaggegaarde zwartpootkip, gebakken champignons, krokant gebakken zwezerik en huisgemaakte kroketjes
€ 27,00



Desserts



Crêpes Suzette met vanille ijs (2 stuks pp)
Fijne pannenkoekjes met sinaasappelsaus en romig vanille ijs
€ 10,00


Tarte tatin met kaneelijs (per 4 pers)
Omgekeerd appeltaartje met een fijn karamellaagje en vers kaneelijs
€ 36,00


Chocolademousse met coulis van rood fruit
Mousse van Belgische chocolade met huisgemaakte coulis van rood fruit
€ 7,00

bottom of page